Galeria de fotos del Casal d'Estiu 2017

Casal d'Estiu 2017!!

Desprès de l’èxit obtingut en el Casal d’estiu del any 2016, i un cop ben consolidada la Comissió del Casal de l’Ampa, amb el suport de la Titularitat de l’escola, que ens cedeix les instal·lacions, i l’AMPA... com sempre al costat de les famílies i de l’escola.. us podem presentar: 

 

El Casal “ELS CASOS D’EN SHERLOCK HOLMES AL TEATRE, CINEMA, CIRC....” està pensat per nens des de P3 fins a l´ ESO. Cada setmana un difícil cas pendent de resoldre arribarà al nostre Casal de la ma d’en Sherlock Holmes, que ens demanarà ajuda en preparar mapes, esbrinar amagatalls, rastrejar pistes........ presentarà un cas que anirà esbrinant amb l’ajut i col.laboració dels nens, per tancar-lo els divendres. Tot plegat, dins un recinte prou conegut per ells.... la seva escola! 

Per engegar-lo, hem contactat directament amb l’ empresa Brúixola, (la mateixa que ens va organitzar el Casal 2016) amb més de 20 anys d’experiència en el sector i molt bones referències (han fet, per exemple, amb molt d’èxit el Casal de l’Ajuntament, el Fakaló, dels darrers anys).

 

Cada dijous es farà una sortida amb autocar i un dia es farà nit a l’escola la “ Nit al Casal” pels nens que ho vulguin. Del menjar, per a les famílies que ho necessitin, s’encarregarà Brúixola a través d´AM Catering i es farà servir el sistema de “línia calenta” és a dir, el dinar vindrà cuinat i llest per ser menjat just a l’hora de dinar. 

 

El Casal està pensat també perque s’hi puguin inscriure nens de fora de l’escola (si no s’han cobert totes les places) i les inscripcions i pagaments es centralitzarant des de l’AMPA. 

 

Més endavant es farà una reunió informativa per a les famílies que hagin apuntat els seus fills al Casal, per conèixer l’esperit del mateix, les activitats que s’hi duran a terme i per resoldre tots els dubtes que es puguin plantejar.

 

Esperem comptar amb el vostre recolzament i confiança. 

Comissiò Casal d’Estiu 

AMPA

PREUS / HORARIS / SERVEIS EXTRES / INSCRIPCIÓ

En el següent document trobareu els preus per totes les opcions possibles (matins, matins i tardes, serveis d'acollida, de dinar, etc). Per reservar plaça, trieu les que més us convinguin, feu el pagament tal com s'indica al Full i feu-li arribar a l'AMPA, ja sigui, a l'Escola en l'horari d'Atenció als Pares o bé, enviant-lo per correu electrònic a ampasafa@gmail.com

Forma de pagament i preus
FULL DE PAGAMENT Casal 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [169.9 KB]

FULL D'INSCRIPCIÓ

Aquest és el FULL D'INSCRIPCIÓ que també haureu d'omplir i fer arribar a l'AMPA, ja sigui a la Escola en l'horari d'Atenció als Pares o bé, enviant-lo per correu electrònic a ampasafa@gmail.com

FULL D'INSCRIPCIO Casal 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [127.8 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou