Galeria de fotos del que va ser el Casal d'Estiu 2016

Casal Estiu 2016

Ja fa un temps que li donàvem voltes a un projecte, si més no ambiciós i és que els nostres fills poguessin gaudir de l’escola en temps de vacances, en un casal ple d’aventures i diversió.... i com tot en la vida, ha arribat el moment! 

Un grup de mares engrescades, la titularitat de l’escola que ens cedeix les instal.lacions, i l’AMPA... com sempre al costat de les famílies i de l’escola.. hem vist créixer el projecte que per fí us podem presentar. 

Per engegar-lo, hem contactat amb diverses empreses del món del lleure, i després de molt parlar, ens hem abocat a l’empresa Brúixola, amb més de 20 anys d’experiència en el sector i molt bones referències (van fer, per exemple, amb molt d’èxit el Casal de l’Ajuntament, el Fakaló, de l’any passat). 

El Casal “ EL SUPERHEROI DEL BARRI I ELS SEUS AMICS” està pensat per nens des de P3 fins a l´ ESO. Cada setmana uns superherois els presentaran un tema que aniran desenvolupant amb l’ajut i col.laboració dels nens, per tancar-lo els divendres. Tot plegat, dins un recinte prou conegut per ells.... la seva escola! 

Cada dijous es farà una sortida amb autocar i un dia es farà nit a l’escola la “ Nit al Casal” pels nens que ho vulguin. Del menjar, per a les famílies que ho necessitin, s’encarregarà Brúixola a través d´ AM Catering i es farà servir el sistema de “línia calenta” és a dir, el dinar vindrà cuinat i llest per ser menjat just a l’hora de dinar. 

El Casal està pensat també perque s’hi puguin inscriure nens de fora de l’escola (si no s’han cobert totes les places) i les inscripcions i pagaments es centralitzarant des de l’AMPA. 

Més endavant es farà una reunió informativa per a les famílies que hagin apuntat els seus fills al Casal, per conèixer l’esperit del mateix, les activitats que s’hi duran a terme i per resoldre tots els dubtes que es puguin plantejar

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou