Festa fi de curs!!

Festa AMPA de cloenda del Curs 16-17

 

Ha estat divertida, oi?

Hem tingut bon menjar, oi?

Hem gaudit de relax i de somriures, oi?

 

La Festa d’aquest fi de curs, ha estat tot això....i molt més!!!

 

No parlo només de que la majoria de nens han jugat amb els inflables fins les nou del vespre...., Com? ... Inflables?????........ Al pati de l’escola??????  És clar que si!!!  Divertits, plens de color i segurs! (amb tots els certificats que ens han demanat!), i....... amb dos monitors!!!

 

No parlo només dels pares que mentre la mainada, sota la mirada dels monitors, s’ho passava d’allò més bé, feien reportatges gràfics (que esperem que ens feu arribar a ampasafa@gmail.com) i en els moments de tranquilitat que porta saber que estan en un entorn conegut i segur, han pogut seure a fer un bon aperitiu, mentre compartien una estona amb altres pares, tot parlant de les experiències viscudes al llarg del curs. 

 

No parlo només dels nens que han compartit l’estona de futbolí humà amb pares i mares.....

 

No parlo del servei de càtering que ens ha ofert “La Teva Barra”, amb un menjar cuinat “en directe” amb foc de llenya, unes patates al caliu i la botifarra, o les hamburgueses vegetals, el pa amb tomàquet, el gelat......

 

No parlo del bar que hem pogut disfrutar després del sopar.... amb begudes fresquetes…

 

No parlo de la discoteca que hem  pogut viure al pati de l’escola...

 

Aixo si, tot, tot plegat per només 7€ (ni tan sols un Frankfurt a peu de carrer, amb fums, sorolls, nens que marxen o que ploren i dels que has d’estar pendent…. el tens per aquest preu!)

 

El que ha fet de la festa, el que ha estat, és el conjunt de tot plegat, les ganes de les famílies de COMPARTIR una estona de relax. Entre tots li hem donat forma a la paraula compartir, i la forma que ha quedat és molt maca. Cada un ha aportat el seu granet de sorra, amb la presència, amb un somriure, amb un ball de pares i fills.... o amb un PHOTOCALL!! (una gran i exitosa aportació) que ha donat idees a pares i fills i que ha deixat uns records inoblidables.

 

Ja sé que hi haurà els que pensaran que es avorrit, llavors em pregunto: Son sempre divertits els dinars o sopars d’empresa? Per què s’organitzen? Per gastar diners a dojo quan el que es necessita es facturar per fi d’any?, Perquè els treballadors mengin i beguin un dia .... i després treballin més? 

 

És clar que NO!!!!  La finalitat es COMPARTIR, perquè compartint es coneix millor la gent. Es decobreixen interessos comuns, es baixa el nivell de desconfiança o d’indiferència, canvia  la visió dels companys, i a la fi, canvia el resultat de l’empresa, per millorar. L’experiència de compartir i de col·laborar porta canvis, habitualment, per millorar.

 

Llavors..... qui pensa que això no és aplicable, que això no funcionaria en la nostra escola?????

Ens hem arriscat, jo m’he arriscat a dir que pels meus fills val la pena intentar-ho!

 

Qui s’apuntarà a la propera????

 

Lali Latorre

Presidenta AMPA

Col.legi Sagrada Familia

El Masnou

Ja som a la recta final de curs i ens mereixem un vespre de trobada, d'amistat, de coneixences, de germanor......
 
Per tot això, i per mes, hem donat la volta a tot i estem organitzant la festa de fi de curs de l'AMPA.
 
Aquest any podeu trobar moltes novetats. Al pensar, com sempre en una festa familiar, per els mes petits, i per els grans que vulguin, tindrem inflables, jocs, futbolí humà, musica i bon rotllo !!!
 
Tot plegat acompanyat d'una botifarrada !!!!!!!  
 
Per tots aquells que no mengin carn, i sota comanda, tindrem menú vegetal (hamburguesa vegetal)
 
Aperitius per començar i servei de bar per  tancar la nit.
 
Esperem poder trobar-nos tots, i gaudir amb els nostres fills d'una nit d'estiu a l'escola, en una ambient totalment festiu.
 
(Aquesta festa es exclusiva per socis de l'AMPA)
 
 
En breu passarem avis dels dies i hores per adquirir els tickets d'entrada

Si algú s'ofereix per fer fotos i/o escriure una petita crònica de com ha anat la festa, després és pot penjar al web un mini-reportatge. Interessats, contactar amb l'AMPA.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou