Tabals - New Drummers

La nostra escola te un grup de tabals, els NEW DRUMMERS, que ja es van fent grans (fa mes de vuit anys que toquen)..... en tenim a Batxillerat, a la Universitat...... 

És per això que necessitem donar una nova empenta al grup. 

Voldriem tenir un gran grup format per pares i fills (com ja van tenint totes les altres escoles), un grup que anès més enllà d'una extraescolar, un GRUP DE PERCUSSIÓ, on poc a poc es vagin preparant coreografies força espectaculars, que acompanyin el so dels nostres tabals. 

Per coordinar els dies d’assaig, preguem als interessats que ens facin saber la seva disponibilitat horària per mirar de lligar-ho tot. Degut a la gran demanda de monitors a SolRe, preguem als interessats que ens ho facin saber el mes aviat possible. 

Si teniu algun amic de fora de l’escola, interessat en participar i ens ho feu saber, podem obrir el grup. 

Aquest any tindrem la opció de llogar el tabal, i per tant no caldrà comprar-lo.. 

Per a tots els dubtes que pugueu tenir, contacteu amb nosaltres al mail

 

tabals.ampasafa@gmail.com

 

Carta dels Organitzadors

L’activitat de TABALS, des de sempre ha estat dirigida per Uri Soler, que ens presenta SolRe Percussió

SolRe Percussió neix amb clara voluntat de difondre i promocionar la percussió de carrer dins les activitats de lleure d’infants, joves i adults, ja sigui dins els centres educatius com en associacions o grups d’amics. Treballem per el·laborar projectes innovadors i integradors a l’abast de tothom. 

 

www.solrepercussio.cat  

Telèfon 635 276 828 (Uri)

Correu electrònic info@solrepercussio.cat 

 

La nostra forma de treballar ha estat àmpliament valorada com demostra el llarg ventall de col·lectius que han passat per les nostres mans. Així mateix, molts dels participants en les nostres activitats han acabat transmetent els seus coneixements a altres grups o col·lectius, pel que la metodologia pròpia de SolRe Percussió ha arribat fins i tot més enllà d’on ho hem fet nosaltres, sempre acompanyada pels èxits que la avalen. 

Creiem fermament en la feina ben feta, per això el nostre equip de professionals està composat per joves amb entusiasme i formats des de la mateixa casa, amb els valors i coneixements necessaris per desenvolupar la seva tasca amb garantia d’èxit. 

Salut i Ritme 

Uri Soler

 

Horari:

XX de --:-----:--

Recomenat:

Per a totes les edats, pares inclosos.

Preu: XX €/Trimestre

Organitza: Solrepercussió

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou