Tema-Atenció a la Diversitat

Maig17: Es sol·licita que en el pròxim Consell Escolar s'inclogui el tema de l'Atenció a la Diversitat. Segons la llei, se n'han de celebrar dos abans d'acabar el curs.

4/11/16.- A totes les families ens sona allò que es diu “atenció a la diversitat” i del que el Departament en fa força ressó en els mitjans de comunicació i les xarxes socials.

Però com a pares que som, ens ha arribat a les nostres oïdes que l’escola té una molt bona acollida per nens amb dificultats’ i que per això, molts pares porten cap la nostra escola els seus fills, fet que (diuen els rumors) afecta al nivell que podran assolir els nostres fills al final dels estudis. En quant va sortir el tema a la reunió, de seguida la Lali ens va explicar que la Llei d’Educació de Catalunya parla de ‘l’Escola Inclusiva’ i que les escoles tenen la Comissió d’Atenció a la Diversitat i els equips psicopedagògics, que son els que mouen els engranatges perquè això funcioni i funcioni bé.

 

Als Pares i Mares ens agradaria, malgrat tot, poder entendre millor com es gestiona aquest tasca a la nostra escola, de quins recursos disposem, poder aclarir dubtes, etc, perquè així tots el pares puguem disposar dels arguments necessaris per, en cas de necessitat, desmentir la rumorologia sobre si aquest aspecte afecta o no a la qualitat educativa del nostre centre.

 

Per això, us voldriem proposar algun tipus de xerrada o col.loqui amb la Comissió d’Atenció a la Diversitat , l’equip psicopedagògic i els pares interessats i buscar la fòrmula  de poder-ho transmetre a la resta de pares que no puguin assistir-hi. 

 

 

Accions a prendre:

.- Transmetre aquestes inquietuds a la Escola i buscar la manera de poder resoldre aquests dubtes i transmetre'ls a tots el pares. 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou