Tema-Menjador

21/05/17: Es reben noticies de part de la direcció de l'Escola informant que s'ha posat fil a l'agulla en el tema del menjador i es preparen millores sustancials de cara a l'any que ve. De totes formes, a la espera de majors concrecions, la petició de que el tema aparegui a l'Ordre del dia del pròxim Consell Escolar, segueix en peu.

Maig17: A falta de notícies sobre les millores del menjador es sol·licita que en el pròxim Consell Escolar s'inclogui el tema del menjador dins de l'ordre del dia. Segons la llei, se n'han de celebrar dos abans d'acabar el curs.

04/04/17: Reunits amb Joan Manel Mayordomo es consulta el tema del menjador de l'Escola se'ns assegura que s'estan movent coses a nivell Fundació, tot i que encara no hi ha res tancat i per tant, no es pot dir res més.

Que com a molt tard, en un mes podran presentar les millores. Asseguren que hi estan treballant i molt.

26/02/17: Es comunica oficialment a l'Escola el resultat de l'Assamblea General Extraordinària

22/02/17: Celebració d'una Assamblea General Extraordinària on l'únic punt del dia és la millora del menjador.

Hi ha una assistència nombrosa i s'arriba a l'acord un`anim de demanar la professionalització i externalització del Servei de Menjador.

7/11/16: Rebem resposta per part de la Titularitat de l'Escola a l'escrit enviat:

Moltes gràcies pel correu. He reenviat el correu a l'equip directiu i ja hem quedat que dedicarem una reunió a parlar-ne i analitzar el que comenteu i les propostes que feu. I us farem arribar un retorn a tu i a l'AMPA. 

Agrair les ganes de millorar l'escola i fer propostes i suggeriments en aquest sentit. (...)

4/11/16: S'envia email a la Titularitat de l'Escola on s'exposen els seguüents problemes amb el menjador:

 

.- Suggeriments per millorar acústica, qualitat i quantitat del menjar, idees per disminuir tensions, possibilitat de recuperar la opció de que els pares hi puguin anar a dinar un dia a l'escola, etc. amb la idea d'obrir una via de diàleg amb els responsables del menjador. 

.- També es demana la possibilitat de que els pares puguin conèixer a l'equip de menjador, al igual que es fa amb el professorat i conèixer les seves funcions abans, durant i després de que els nens hagin menjat, sent una oportunitat perquè els pares també els hi puguin fer les preguntes que considerin oportunes.

.- Els pares assistents hem valorat  molt positivament el fet de que s'hagin establert unes normes de menjador que marquin una línea de comportament general per evitar les personalitzacions i diferències entre uns nens i uns altres, fet que provocava tensions, però encara es detecten alguns problemes d'aplicació. 

.- Buscarem una via de comunicació perquè els pares interessats i que no puguin accedir a les reunions, puguin estar informats e inclús participar.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou