Tema-Comunicació AMPA-Pares

23/05/16.- Vist i plau final. L'Escola s'ofereix a ajudar a corregir alguns aspectes del web. Quedem a la espera d'aquestes correccions però, tant si s'han arribat a fer com si no, en el plaç màxim d'una setmana acordem posar en comunicació de tots els pares l'existència del web.

Es dona per tancat aquest tema, ja que s'han complert totes les accions a prendre que es van decidir en un inici.

12/05/16.- Reunió a l'AMPA per donar el vist i plau del web, afegir informació del Casal d'Estiu i fer alguns retocs finals. Es dona una setmana per fer els retocs i es queda per fer la entrega definitiva el dia 23/5/17 

29/11/16.- Es comunica a l'AMPA que la part tècnica del web està enllestida i només falta el vist i plau final per poder-la posar en coneixement de tots els pares.

10/11/16.- L'AMPA està suscrit a la companyia 1&1 que ofereix la possibilitat de fer-se la pàgina web mitjançant la utilització del seu Editor. Es decideix provar aquest servei, que ja està contractat, abans de fer la despesa de contractar a un tècnic per programar la webdes de zero. Un Pare s'ofereix a fer la construcció del web i posar-la online en un temps prudencial. (Dins del trimestre en curs)

9/11/16: L'AMPA rep el pressupost del tècnic programador per fer la pàgina web

8/11/16.- Reunió amb tècnic informàtic perquè ens passi pressupost per fer WEB de l'AMPA

 

4/11/16.- La falta de comunicació genera molta rumorologia que no ajuda gens a la millora dels problemes. Creiem que és necessari que hi hagin vies fluides de comunicació AMPA-Pares per poder conèixer els problemes abans de que es facin grans, poder tractar-los i poder informar als pares de com estan evolucionant, així com poder rebre suggeriments o inclús conèixer com i de quina manera els pares podem ajudar o participar per fer una escola millor.

 

Accions a prendre:

.- S'ha decidit que tenir una pàgina web de l'AMPA és la forma menys intrussiva (cadascú hi pot accedir quan li sembli i llegir allò en el que tingui interés) i és l'instrument que permet una millor comunicació bidireccional, de forma que també els pares puguin participar de la millora de l'escola amb suggeriments i/o participant en les crides que faci l'AMPA per les diverses activitats que es fan durant el curs.

 

.- Aquesta setmana entrant es farà una reunió amb l'empresa que ha fet la millor proposta per mirar d'engegar aquest projecte quan abans millor.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou