Tema-Projecte Educació Infantil (P3-P4-P5)

23/05/17: Es decideix donar per tancat aquest tema, ja que, en aquest punt, sembla que les inquietuds dels Pares i Mares han estat satisfetes per les accions que s'han portat a terme. Gràcies a tots!!

12/03/17: Els dies 3 i 11, de març, s'aprofita que son les Jornades de Portes Obertes de l'Escola per ensenyar a tots els pares i mares que ho vulguin, la nova Aula d'Aprenentatge.

12/12/16: Primera reunió sobre el Projecte Infantil entre els Pares d'infantil i els mestres. Podeu veure el resum de la reunió aquí. Es convocarà una segona reunió un cop estigui inaugurada la nova Aula d'Aprenentatge

8/11/16: Rebem resposta de l'Escola a l'escrit: L'Escola ha convocat als pares d'infantil a una reunió el dilluns dia 12 de desembre. (S'ha comunicat via circular).

 

4/11/16 .- Sensació positiva de l'evolució del nou projecte d'Educació Infantil per part del pares assistents però es reclama més informació de primera mà.

 

Accions a prendre

.- S'envia escrit sol·licitant una reunió trimestral entre pares i professors per conèixer de primera mà el que s'està fent i el que es farà.

.- Es buscarà la manera d'informar del resultat d'aquestes reunions als pares que no hi puguin assistir.

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou