Avantatges

A continuació descrivim alguns dels avantatges de ser socis de l'AMPA i què és el que fem per mirar d'ajudar a que la nostra Escola sigui cada cop millor.

 

· Assegurança Col.lectiva de continuïtat d’estudis:

Tenim suscrita per TOTS els socis de l'AMPA una Assegurança Col.lectiva de continuïtat d’estudis (orfanesa), on cobrim als dos progenitors o als tutors legals i en cas de defunció, el nen o nena té coberts els estudis al nostre centre fins a 4art d’ESO.

 

· Suscripció a l'Aplicació CLARO READ:

Sensibilitzats amb una realitat difícil i complicada, que son els nens amb diferents transtors d’aprenentatge (que en el global de la CEE ja superen el 15% de la població estudiantil), l’Ampa ha fet una suscripció a una aplicació que pot ajudar als nostres fills en la tasca de l'estudi diari (podeu trobar informacio a internet: www.integratek.es o a youtube : CLARO READ). Aquesta aplicació está a l’abast dels socis de l'AMPA per un mínim preu anual.

 

· Ens encarreguem d'un munt d'activitats, entre elles:

  • La organització de les Activitats Extraescolars
  • Tenim un Grup de Zumba en Família (on podem gaudir plegats les mares o pares, amb els nens o nenes (sempre que tinguin fets els 12 anys)
  • Tenim un Grup de Tabals els New Drummers, on hi ha nens i nenes de totes les edats (des de P5 fins a 4art d’ESO), i on aquest any també un grup d’agosarades mares han pres les baquetes compartint així un espai de lleure amb els nostres fills i a la vegada fomentant la tradició tabalera.
  • L’any que l’escola no organitza Colònies, ho fa l'AMPA, d’aquesta manera, els nostres nens tenen colònies TOTS els anys.
  • Col·laborem amb l’escola en la organització de Santa Cecilia,  Nadal, Setmana Janeriana, La Castanyada, Carnestoltes, Sant Jordi, Casal d'Estiu…..i en tot allò que puguem fer.
  • Organitzem el tancament del curs amb un sopar de germanor.

· Organitzem Reutilització de llibres a l’escola:

Es un servei NOMÉS pels socis de l’AMPA que per una banda fa prendre conciencia als nens i joves i per una altra banda ens estalvia un diners a les famílies.

 

· L'AMPA som socis de la CCAPAC:

L'AMPA és soci de la CCAPAC, Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya, la única Associació d'AMPAS que hi ha a Catalunya per Escoles concertades. A través de la CCAPAC disposem de Serveis jurídics i assessorament en molts àmbits (ho podeu consultar aquí).

La CCAPAC, ofereix, a més, diverses formacions per a Pares i Mares als mateixos Centres Escolars, amb oradors reconeguts i en temes mols interessants, tot i que son de pagament. 

 

Ser soci de l'AMPA significa, doncs, participar econòmicament en tot el que s'ha esmentat, que ja és molt i per això, des d'aquí, donem les GRÀCIES a totes les families que son sòcies.

 

Voldriem, en aquest punt, recordar el discurs que Josep Mª Romagosa, president de la CCAPAC (Confederació cristiana d’associacions de mares I pares d’alumnes de Catalunya), (de la que en som membres) va pronunciat recentment en la seva presa de possessió: 

 

“Segons el diccionari de l’institut d’estudis catalans, FORÇA vol dir potencia, vigor de qui, o d’allò que es fort. Un gran nombre de…. Una gran quantitat de…” 

Dons be.. SOM FORÇA en ambdós sentits. I n’hem d’estar orgullosos i convençuts. 

Son força, la força de les famílies, que no ho oblidem, son els màxims responsables, de l’educació dels nostres fills i filles. 

I per que aquesta Força sigui positiva i efectiva, tots absolutament tots ens hem de mullar. 

Necessitem famílies implicades i positives, il·lusionades I compromeses. 

I en aquest marc aprofito per dir-vos… us necessitem!!! Coneixem les mancances de temps que la vida porta, però si esteu disposats a invertir en els vostres fills una miqueta del vostre poc temps…..comptem amb vosaltres!, ells compten amb vosaltres!"

        Voldria fer-me soci

            Jo ja soc soci

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© AMPA Sagrada Familia de El Masnou